| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Падна правителството.  (Прочетена 14196 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен dido

  • Квантов електрон
  • ***
  • Публикации: 108
Re: Падна правителството.
« Отговор #45 -: 25 Юли, 2014, 15:17:27 »
Здравейте колеги!

Изцяло подкрепям написаните коментари на “simo_”, “Ricarq”,"mano" и „soton”. А „когато фактите говорят и боговете мълчали”
Само ще добавя, че не се занимавам с политика и не се интересувам изобщо кой на управлява и кой е на власт – даже и имената им не знам и не ме интересуват!

Но като човек който има наблюдения как е по света и в България мога да кажа следните няколко неща:

И в „черна” Африка която я дават за сравнение доста държави са много по добре от нас.

Когато изчезнат селата ни(а някой вече ги няма) и малките градове, ще дойде ред и на големите ни градове и столицата защото това е верижна реакция, колкото и да не я виждат хората живеещи в София, Пловдив и Варна. Просто провинцията е тази която храни всички.

Да не забравяме теорията на Дарвин която казва, че когато едно нещо не може да оцелее то трябва да загине.

В една държава в която вече почти няма комини да пушат и която не произвежда почти нищо, а разчита да пълни хазната от данъци, такси и глоби просто няма как да се увеличи стандарта на населението и единствените „свежи” пари да идват от емигрантите и работещите навънка.

Нека погледнем историята и да видим дали да е имало някога въстания от глад в България, както е имало в другите страни – просто ние винаги сме произвеждали и сме изнасяли, а сега даже плодовете и зеленчуците са ни внос.

Милея за България и не го крия, но една държава която прогони децата си навънка защото не може да им осигури нормален живот и в която циганите определят каква да е модата, как да живеем и как да се държим просто за такава държава какво да кажа?!

Дано не съм засегнал някой с този мой коментар, но просто това е моето мнение. Успех на всички колеги във форума и дано „някога” положителните новини да станат повече от отрицателните които се дават постоянно по телевизията, радиото и другите информационни средства и които допълнително „травмиват” нелекия живот на хората.

« Последна редакция: 25 Юли, 2014, 16:03:50 от dido »

 

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |