Условия за Регистрация

Форум „Сандъците“ е създаден  за любителите на стара техника и електроника – телевизори, радиоапарати, компютри и всякакъв друг вид техника от близкото и далечното минало.
Всички съобщения в тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите и модераторите (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно не носим никаква отговорност за публикуваните мнения.
Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение.
Използвайки нашата услуга Вие  се съгласявате, че няма публикувате материали които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, езически, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност или по друг начин нарушават закона.
Предоставената от Вас информация е безвъзмездна и не можете да имате бъдещи претенции за нейното премахване от страна на собствениците.

Публикации нарушаващи Правилата на форума ще бъдат изтривани, а на потребителят ще бъде наложена забрана за писане в него.

Боравенето с този форум изисква малко свикване.... но вие сами ще се убедите, че няма нищо сложно.

(моля, след регистрацията да изчакате за потвърждение на е-майла си, защото всички регистрации биват одобрявани лично от Администраторите, а те не са 24 часа на линия)

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"