Общ раздел > Съобщения до потребителите

Ново правило в раздел Купувам/Продавам

(1/15) > >>

Gabo:
Колеги, във връзка със зачестилите случай на недобросъвестни новорегистрирани потребители, влизащи и регистриращи се само с Търговска цел (а ние НЕ СМЕ Търговски форум), еднолично и тоталирарно взех следното решение:
За да може да пуснете обява, то трябва да имате поне 10 СМИСЛЕНИ мнения (Насочен електрон) в раздел различен от ОБЩИ ПРИКАЗКИ
По този начин, само доказани и честни колеги ще могат да продават/обменят неща във форума.
Ако някой си мисли, че лесно ще натрупа бройки постове, пишейки където му падне и слагайки по една емотиконка, да предупредя, че съм го записал като Нарушение в Правилата.
Да ви е Честита, другарки и другари новата придобивка  :drinks:

ДОБАВКА:
Тъй като има колеги, дето са пуснали теми за продажба, коригирах леко правата им, та въпреки <10 публикации да могат да си Обновяват, до СЪБОТА (16-03-2019 г.) започнатите вече теми. Нови няма да могат да създават

shri:
 :good:

lz2xl:
Въобще раздела би трябвало да служи за аматори реставратори да си обменят,купуват,продават или подаряват разни нужни за делото неща.Това според мен.Обаче на практика се получава друго.Много потребители смятат че сме интернет продавалник.За това +1 за новото правило.

pansim:
Крайно време беше. :drinks:
От мен +1

slavi:
И от мен :good:! Не случайно на няколко пъти започвах темите си с "да ви откъсна от търговския раздел". Ами, колкото пъти влезеш в активните теми започват да те заливат теми "алъш-вериш"! То раздела си е необходим за хобито, но някои го ползват за продавалник. Има си достатъчно такива, които и аз ползвам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
Премини на пълна версия