| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: продавам или заменям следните компютърни части  (Прочетена 494 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен avtest

  • Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 7
  • Населено място: Варна
здравейте ,

продавам компютърни части или ги заменям а те са:

1. брой двд записвачка марка Асус , работи но не винаги прочита или записва правилно някои марка дискове, но товва е проблем и при други марки записвачки
цена 15 лева без коментар

2. 2 гигабайта рам памет за настолен компютър ДДР2 на 800 мхц на две плочки по 1 гигабйт ( работи без проблем ) цена 30 лева без коментар . ( от компютърна фирма ако ги купите няма да ви излезе по евтино.

3. компютърна клавиатура марка Deluxe черна на цвят , за настолен компютър работи без проблем ps2 е буксата за връзка , цена 12 лева ( без коментар )

4. рам памет за настолен компютър ДДР1 , 2 гигабайта на 2 плочки по 1 гигабайт , не е тествана дали работи , за последно работеше цена 16 лева ( без коментар )
или ги заменям  ( всичко на куп за някои от изброените неща по долу )

заменям ги за :

1 ролков магнетофон с няколко ролки за запис ,да е стерео ( да не е лампов а с транзисоторен усилвател ) ако може да е 4 пистов, и да може да записва от външен източник  ( стерео сигнал ) и да може да го включвам към

2. за напълно и нормално работещ компютър правец 8 А или Ц или друг модел ( без правец 82 имам такъв ), да има флопи и дискети с програми и игри към него  държа и флопито да работи и да си чете дискетите както и самите дискети да са здрави.

3. за здрав работещ настолен компютър 386 или 486 да си има и хард диск и памет и дънна платка както му е реда , и всичките му необходими контролери  ( флопи и за хард диск и мишка , ако може и лан карта )
може без монитор аз си имам ако има звукова карта още по-добре.

4.за меням за 1 или 2 радио касетофона 2 късетъчни да работят и на радио и на касети ( да са стерео и радиото да работи поне на FM / AM обхави )

5. за аудио касети нови запечатани в целофан , с студийни записи без значение стилове музика ( слушам всякаква ) , може и за празни пак нови запечатани аудио касети различни модели марки ( аз колекционирам)

6. сателитен HD dvbs2 приемник ( ако има и комбо ефирен цифров мпег4 за цифровата ефирна телевизия е с предимство )

7. за запазени грамофонни плочи с музика различна и детски приказки

8. за работеща дънна платка за компютър правец 16 , ако има и флопи 5.25 инча от тънките да работи и контролер за флопито , както и за хард диск за правец 16 с работещ контролер и кабели за свръзка , както и работеща клавиатура за правец 16.

всичко от обявата ми се намира в град Варна , работя с еконт за ваша сметка , за контакти с мен в лични съобщения или тези от попдписа ми както и на [email protected]

прилагам и снимки моля да ме извините ако не са много ясни , камерата на компютъра ми не е перфектна ( толкова и са възможностите )
за контакти в темата на лични съобщения , както и на [email protected]
работя с еконт за ваша сметка !

 

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |