Общ раздел > Анкети и разузнаване

Некоректни потребители

(1/18) > >>

Gabo:
Тема за излъгани от некоректни колеги.
Всеки има право да се оплаче, както и всеки има право да се защити.

Gabo:
потребител: левент
е-майл при регистрация тук: [email protected]
в темата продавам грамофонни плочи и стара електроника предлага техника, която после се оказва неработеща. Отказва замяна и лъже безогледно.

--- Цитат на: chav_chav в 04 Юни, 2013, 15:07:43 ---Тоя същият Левент в AUCTION  e SEMKAR. Що ли не си продава семките?!

--- Край на цитат ---

Fisher:
този Левент Ерол май е cenzura. , а не Левент , на мен ми прати лампи с изтрити надписи и някакви с надписи ама неприложими за радиа - вероятно от военни радиостанции ,а уж бяха други като поръчка и асортимент ... та и аз гризнах дръвцето с 30-на лева ама халал да са му , може да събира за екскурзия в Анадола , там при резаните карабинки ако така хитрее - мож му излезе късмета :writer:



--- Цитат ---(цензурата я слагам, да не стане объркване с ника на  един друг потребител)

Левента вече е баннат тук.
--- Край на цитат ---

ditronix:
Красимир Маринов Точев от Оряхово,телефон 0886 022231. Тоя индивид шета из форумите и търси продажби на електроника-радиа,телевизори,касетофони и други такива. Какъв му е номерът-обажда се и казва че взима стоката. Изпращате я по ЕКОНТ,обаче мизерникът не отива да си вземе пратката. Започват обаждания по телефона,обещания , накрая- нищо. Очертава се тактика на изчакване,вероятно кандисване на продавача на сваляне на цената или кандисване на подарък само и само тоя идиот да плати транспотра,защото ако се наложи връщане ,подателят влиза два пъти с транспортните разходи. И като се има пред вид,че цените на вехториите обикновено са леко казано смешни ,човек обикновено кандисва,само и само да се оттърве от загуби. Само че при мен номерът не минава, сега следва разнасяне по форумите и надявам се на "интернет изолация " на този измамник!
Ако мястото на тази тема не е тук,моля да бъда извинен и модераторите да я преместят на подходящото място!

Gabo:
Добре би било, да му напишеш НИК-а под който влиза както и е-майла, както и дали в нашият форум е станала измамата/съответно да цитираш темата/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
Премини на пълна версия