То си пише на етикета +PCB.Платката BMS 1S присъства,още повече се вижда на снимката че даже червения кабел + е вързан директно за батерията стандартно за тоя вид.Управление,защита заряд разряд е по минусовата шина.Иван е изпраскал една снимка

ама поне това се вижда ясно,за другото ще гадаем.Иван можеше да напише какво е зарядното,ако е трансформаторно тия 4 волта са по скоро пожелателни.Може да дава и доста повече.Ако е импулсно обаче е друго.Поне да беше казал какво е,не е бужно да го разглобяваш,ако е лекичко вътре има платка,ако е по тежичко вътре има трансформатор.BMS 1S не са скъпи,за едно евро няколко може да си поръчаш.Ама ако дядото е пинтия пиши влака заминал,що се занимаваш с такива патладжани

Тия защитни платки изолират батерията ако напрежението е под определен минимум,2.8 волта май беше.Пробва ли да я подзаредиш директно като заобиколиш BMS-а.Колкото да вдигне напрежение да я опознае.
П.П.
Сетих се че и аз в клилера имам подобна батерия,хвърчилката не можах да намеря.Кекава китайска работа.Дядката те натиска защото се говори че тия хвъчикоптери в ЕС ще ги забраняват и дядката ще си ги вре после ....ясно къде

за това е паниката.
Отворих тя да ти я покажа,контролера е вътре.Аналог на TC4056 ама в по дребен корпус,от USB се зарежда.Приципно същата манджа.Преди време ми донесоха два чувала такива хвърчила,всичките китайски производствен брак

ама ги подкарах и си оставих един за спомен,ама не го намерих.