| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: AliExpress питанка  (Прочетена 29 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен shri

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1001
  • Населено място: Германия Берлин
  • LZ2IX
AliExpress питанка
« -: Днес в 07:41:56 »
Добро утро на всички. Искам да споделя следния проблем имали ли сте го. Не съм влизал в акаунта си вAliExpress от изестно време, може би месец. За да влезеш като си напишеш паролата и кода ти праща на мейла код който трябва да въведеш за да влезнеш в акаунта си. До тук всичко добре винаги си е работило. От няколко дни се опитвам да си вляза в акаута, стигам до момента когато ми казва че е изпратил кода. Но кода не идва на мейла ми. А досега е идвал нормално. Меила ми е в маил.бг. Опитах се да пиша на сервиза им с някакъв чатбот явно. Но това което ми отговаряше на немски беше ужасно грешно. Не съм сигурен какво е разбрал умника ИИ. Каза ми да чакам 5 дена щели да ми отговорят. Може ли от нашета поща нещо да спират входящия мейл, макар че звучи глупаво. Щом до сега са го пускали?  :drinks:
PS  Току що влязнах, явно са проверили нещата. Извода питайте ИИ макар и на развален език помага.
Денят е прекрасен, забеляза ли го!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |