| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Компютърни компоненти  (Прочетена 126 пъти)

venga, Barnie и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен apm

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 46
  • Населено място: Стара Загора
Компютърни компоненти
« -: Днес в 09:05:59 »
Намерих из кашоните безинтересни за мен компютърни компоненти - за какво ли съм ги събирал навремето и аз не знам  :)
1. дъно мисля че е 286, защото цокъла на копроцесора 287 е празен  :D
На дъното има екзотични пин цокли за увеличаване на паметта, каквито съм виждал само един път в живота си през онези далечни времена когато тези динозаври бродеха по земята. Паметта в момента е на отделни дискретни чипове, което също е доста екзотично.
Изглежда комплектно без липси с изключение на споменатия копроцесор, но те и на времето почти винаги липсваха по дъната, с които съм работил.
Батерията за CMOS-а най-вероятно е заминала в батерийния рай   8)
Не е пробвано, защото нямам нито захранвания нито видеокарти налични!
Затова го обявявам като неработещо
цена - 30 евро
пътува с куриер

Активен apm

• Насочен електрон
  • **
Re: Компютърни компоненти
« Отговор #1 -: Днес в 09:20:42 »
2. Насипен промишлен компютър ИЗОТ
Този дъртанян пък изобщо не знам какво прави при мен - най-вероятно са ми го оставили по погрешка, защото аз навремето се занимавах само с нормални АТ компютри. Дори не знам колко платки трябва да са в конфигурация, защото на майнборда има 6 слота а платките са 5броя. По аналогия с нормалните компютри и тези трябва да са достатъчни за изграждане на конфигурация.
Платките не са компактни, но все пак това е профи компютър.
Не е пробван, защото нямам базови знания за тези компютри - продава се като неработещ комплект от всички платки!
цена - 150 евро
пътува с куриер

Активен apm

• Насочен електрон
  • **
« Отговор #2 -: Днес в 09:22:42 »
още снимки

Активен apm

• Насочен електрон
  • **
« Отговор #3 -: Днес в 16:45:39 »
поз. 2 е заявена

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |