Абсолютни адмирации, Биляне !
Майка ми бе до мене, когато пуснах видеото преди малко и единствените "кусури", които успя да открие ( а тя е наистина магьосник в кухнята и в частност печивата ), бе, че не преся брашното и не използва дървена шпатула ( аз и поразправих за тебе и познанията ти по здравословно "оцеляване" в днешният химизиран и ГМО свят ) ....второто си го споменал във видеото ( да не се използват метални инструменти при подготовката на тестото ) !!!
Май и аз ще трябва да направя демо видео съобразно сезона как се приготвя пастърма от телешко или свинско месо, а батко Венци ( "Fisher" ), който гледа в темата може би ще сподели и тънкости в пивоварният сектор, че май има познания покрай "Пиринското", което правят в града му....
То като се позамисля, май е по-добре да се събереме за обмяна на опит ......
Поздрави от гр.Плевен
Любо