| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Търся програма в която да записвам какви елементи имам вкъщи  (Прочетена 1750 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Петър Драганов

• Квантов електрон
  • Публикации: 439
  • Населено място: Добрич
Здравейте, тази сутрин това ми хрумна... идеята мие тъй като остават много части от ремонти, повреди, магазини и т.н, аз си ги слагам в една кутия, но те са станали толкова много, че за един резистор не си струва търсене /макар, че съм ги маркирал/.
Има ли така програма /може и ограничена от към ресусри/, в която да си пиша какви елементи имам, и като ми потрябва да има търсачка, може би нещо като в магазините?
JVC AX-1100 I love u

Неактивен styrshel

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1567
  • Населено място: Варна
Ексел не става ли?

Неактивен mkrumov

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 38
  • Населено място: Пловдив
Аз имам идея да си правя нещо такова, само че малко по-различно.
Ето за какво става въпрос:
1. Да е online.
2. Да е многопотребителска - т.е. всеки си качва каквото реши и може да направи произволен брой части видими и за други потребители (това което му е за продаване ), като слага и цена.
3. Всяка част да има описание (PDF), та като се наложи да гледаш нещо, да не ровиш 5 часа в нета.
4. Към всеки елемент да може да се добавят произволен брой файлове - схеми, картинки ...
5. Да има няколко админа който да гледат какво става.
6.  ........

Ако се съберем няколко човека, аз съм навит да го направя, има и къде да се хоства.
Но преди това да се обсъди и да се съберат още идеи.

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
  • Населено място: София
Това звучи като уебсайт на магазин за елементи а не като програма. Тези неща се правят и струват пари, има си специалисти които се занимават с изработване на такива сайтове, но те не работят на добра воля, още повече щом ще се използва за търговска цел системата.
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен Петър Драганов

• Квантов електрон
Ясно, значи няма. То кое не е пари, и Maya, Corel, и т.н са пари, но се ползват. Мерси.
JVC AX-1100 I love u

Неактивен bxd

• Квантов електрон
  • Публикации: 275
  • Населено място: София
Може да се ползват Google Documents или Office.com. Аз лично обаче предпочитам комбинацията Excel + Dropbox, защото малко ми е писнало от тези уеб бози :)
*** Търся: Telefunken 664WK *** Реставрирани: Хармония 20; Концерт; Симфония; Tesla 606 A; VEF Radio; Ригонда Моно-> Стерео; Мелодия 11; Романс; Мелодия 14 стерео *** Чакащи за реставрация: Loewe Opta 2367W *** Чакащи реставрация: <<няма>> :( ***

Неактивен borq

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 15
Всичко това го прави "CRM" софтуер.  Има и безплатни ето тук:
http://computerspc.ucoz.com/load/software/crm_software/6-1-0-179

Има и такива  с достъп през Интернет и online магазин, аз ползвам подобен такъв но е платен  :yes:

Неактивен Петър Драганов

• Квантов електрон
На мен ми трябва да мога да вкарам 30 транзистора и няколко  резистора, че ми омръзна да ги проверчвам дали ги имам, като имам нещо за ремонт. Не видях линк за сваляне на тази CRM
JVC AX-1100 I love u

Неактивен borq

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 15
Пишеш в търсачката  "free crm program for windows" и си избираш...

ето тук:
http://listoffreeware.com/list-of-best-free-crm-software/

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |