| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Кой модел е двойник на Филипс 42А  (Прочетена 848 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен lager

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1012
  • Населено място: село Обидим, обл Благоевград, общ. Банско
Re: Кой модел е двойник на Филипс 42А
« Отговор #15 -: Вчера в 16:31:10 »
Още след като получих радиото свалих капака, беше доста крив и без фурнир. Вероятно е бил дълго време на нечий таван със счупени керемиди. Намокрих го и го стиснах за 24 часа, почти напълно се изправи. Това се вижда на снимките. Ако се среже на средата и се рендоса ще се изправи напълно. Много е тънък ,просто не ми харесва.Направих нов от хубав материал, фладера ще се гледа и от двете страни.Даже и да го продам радиото ще се хареса от новия собственик. Всъщност докато си губех времето в занимавки с кутията ми идваше наум че е празна загуба на време ,ако изключим удоволствието. Удоволствията струват пари, особено някои които ние вече не можем да си позволим. Освен това  превръщаме 30 евро в 100 или 300 малко по-грубо казано.Зависи доста от гледната точка на тези които евентуално ще го продават някога.

Неактивен dragan

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1446
  • Населено място: Пловдив
Re: Кой модел е двойник на Филипс 42А
« Отговор #16 -: Вчера в 20:06:55 »
Капакът на радиото е станал на отлично.
Предполагам, че предстои лакиране и финална обработка.
Схемата на радиото, както е записано в моята тема ми беше изпратена от нашия колега Григор Савов.
Като колекционер от по-възрастното поколение вероятно вече си намерил липсващите радиолампи!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |