Да попитам за петте минути, ако все пак се достигне до това решение от страна на ръководството. Има се предвид 5 минути от първото пускане на мнението или от последната му редакция? Защото, ако е второто, то ще се появят и "активни" редактори.
Писах в друга тема по въпроса, но искам да внеса квинтесенцията на изказаното ми мнение и тук. Това е форум, а не бойно поле. Амбициите и комплексите следва да се демонстрират на друго място. Написаното си е написано. Дали е вярно, правилно, издържано е не даже втори, а пети или десети въпрос. Това е било мнението на пишещия в този момент, такова е било нивото на знанията му, както и разбирането на съществото на темата и т.н. Сега ще започнат да ме оборват, че други след време ще го четат и ще бъдат подведени, ако никой от знаещите не си е направил труда да внесе яснота по въпроса. Да, точно така ще стане и това е същината на днешния свят. Логиката изисква да се върви напред по условно верни пътища, които поне да спазват зададената посока. Така ще се постигат изненадващи прозрения и даже открития. Сухото повтаряне на факти, превърнати в догми, не предполага инвариантност при разбирането на същността на въпроса. Не един или два пъти лично аз съм бил укоряван тук, че не пиша терминологично издържано, че залитам в необщоприети факти, които влизат в дисонанс с изградените теоритични бази, които пък дават възможност за труд и припечелване за насъщния. Последно ми предложиха и да внеса корекция в написано от мен, което вече беше малко грубо. Позицията ми е кристално ясна и прозрачна. Аз пиша каквото съм преценил, по начина, по който съм преценил, като единственото условие е да спзвам добрия тон и правилата на средата, в която в момента се намирам, за конкретния случай, форума. Толкова... Дали ще се оцени като вярно, дали е разбираемо за всички и т.н. е последна моя грижа.
Резюме. 5 минути от пускането на мнението, да пише, че е редактирано, ако има друг отговор, да се забранява редакцията.