Поялника трябва да е същият като на Gordak 952, Които се внасят от много наши търговци. Моя няколко пъти ми е правил проблем от окислена букса, включване и изключване на буксата е решавало проблема. Чудел съм се, термодвойката както почти опира в човката, дали няма някой път да направи контакт и да направи мизерия със иначе заземения корпус на поялника, но вече за близо 10 години веднъж не съм имал проблеми.
Иначе от немския ибей си купих преди няколко месеца за смешни пари повредена станция YIHUA 853AAA, която е почти 1:1 с твоята... Първи впечатления - много евтинджос изработка. Разкачена букса в кутията (вероятно транспортен дефект) и разпоен кабел в дръжката за въздуха, който го запоих на мястото, от където очевидно се е отпоил и имаше светкавици. 10А предпазителя остана здрав, но успя да стопи найлоново-тенекиения IEC захранващ конектор, както и термодвойката сдаде багажа... След като му направих диагностика го прибрах в кашона, купих каквото е за смяна и предстои да си играя, само да стигна до него.