Тъй, като се загледах и в други клипове муджихидински дето нищо не се разбира, но се виждат някои неща ми се изясни картинката. Първо, сменят се малко повече кондери не само електролита, варистора задължително с подходящ казали са му името. И сега най-важното дето в англоговорящите клипове не се споменава. Цигането показва в студената страна има тример който трябва да се врътне, явно той управлява ширината на импулса на шима за да може на изхода да се получат 18 волта. Както знаете тука е велик ден. Във вторник като ида на работа обеща да ми го даде па да видим. Още не съм го виждал, но като примерен ге......" реших да се подготвя предварително. Чилякът е сириец и ми каза, че ако струва повече от 20 евра нямало да го бъде. Първоначално си помислих, че са го направили трафа с две намотки една за 230 и половината за 120 волта. От клиповете се вижда, че намотката на трафа е с два края само. Притесненията са ми да не запали някоя батерия че ще ида в затвора. Тука не е Бг. и не можеш да правиш каквото си искаш с тока. Във всеки случай, имам разделителен понижаващ траф първо хубаво ще измеря напреженията на вторичната и ако не ги получа след умрюстунга, ще му кажа че не става.