| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Три поколения Балкан  (Прочетена 749 пъти)

0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен styrshel

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1588
  • Населено място: Варна
Три поколения Балкан
« -: 21 Май, 2025, 19:49:50 »
Здравейте! Днес като ходих до елимекса, гледам пред един гараж, на тротоара наредени 12 броя Балканчета!!! Огледах се, няма никой. Казвам си отивам до магазина и навръщане ще си грабна едно!  :D
На връщане обаче гледам един чичак, почти ги прибрал вътре в гаража. Спрях и го заприказвах, събирал ги и не ги продавал, има и полицейско МЗ, АВО 1цилиндър с кардан, и разни китайци. Тези трите от снимките ги беше заключил с едно въже и затова не бяха прибрани. Оказа се че събирал и радиоприемници, но те били на вилата, имал 150 броя и ги продавал накуп за 2000лв. Аз обаче не проявих интерес. Ето снимките:

Неактивен morski

• Квантов електрон
  • Публикации: 109
Re: Три поколения Балкан
« Отговор #1 -: 21 Май, 2025, 19:54:00 »
Супер си Ваньо.Дано да можем като се върна да го намерим този човек и да му отидем на гости на вилата, че да му разгледаме съкровищницата.
Поздрави

Неактивен styrshel

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1588
« Отговор #2 -: 21 Май, 2025, 19:57:01 »
Супер си Ваньо.Дано да можем като се върна да го намерим този човек и да му отидем на гости на вилата, че да му разгледаме съкровищницата.
Поздрави
Ще отидем!  :good:

Неактивен NKK

• Квантов електрон
  • Публикации: 300
  • Населено място: Пловдив
    • eshop-bg
« Отговор #3 -: 21 Май, 2025, 20:04:09 »
Ехааа, тези снимки ме връщат далеч назад във времето, съгурно съм бил втори, трети клас. Имахме един съсед, който имаше това средното на снимките Балканче. Запомнил съм го как почти всеки следобед разглобяваше, сглобяваше и все не можеше да му докара добре запалването, пък накрая си отваряше една биричка от тази стъклените бутилки  :drinks:
0879 530 578  www.eshop-bg.com

Неактивен ikarlo

• Квантов електрон
  • Публикации: 306
  • Населено място: София
« Отговор #4 -: 21 Май, 2025, 20:04:53 »
Голяма изложена колекция на БГ мотопеди и мотоциклети може да се види във фоайето на сервиз "Автофар" на кръстовището на бул."Царица Йоана" и "Панчо Владигеров" в Люлин.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |