| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: TERTA T325  (Прочетена 138 пъти)

Любо Божков и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен lager

• Квантов генератор
  • Публикации: 963
  • Населено място: село Обидим, обл Благоевград, общ. Банско
TERTA T325
« -: Вчера в 13:15:13 »
В продъжение на месец се продаваше за 30лв., собственикът и беше решил да я продаде на всяка цена. Преди седмица свали цената на 20 лв., пак нямаше желаещи да я вземат. Аз също защото имам отдавна една Терта доста по-запазена. Накрая се смилих над нещастното радио и го взех.Основният проблем е горната част на кутията-на тавана където е била захвърлена е имало счупена керемида. Водата е нанесла доста сериозни поражения, но даже Драган с неговия любителски циркуляр може да го реши.Отвътре състоянието е близко до перфектно- няма ръжда, следи от плъхове или чужди намеси. Даже EM4 свети доста ярко, AZ1 имаше късо между един от анодите и катода-отоплението. Конструктивно тя е на доста по-добро ниво от Орионите от същия клас-има гумени крака на кутията, пружиниращо окачване цоклите и финна настройка в КВ обхват. Вчера вечер той беше пълен с китайци, турци, араби и всякакви други. Българи не се откриха-нямам предвид любителски станции.Доста съм доволен от радиото.

Активен mbg

• Квантов електрон
  • Публикации: 130
Re: TERTA T325
« Отговор #1 -: Вчера в 15:19:14 »
То само индикаторната лампа струва повече, отколкото си платил за радиото. По кутията няма нищо страшно или непоправимо колкото виждам, това са бели кахъри.

Неактивен styrshel

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1589
  • Населено място: Варна
« Отговор #2 -: Вчера в 18:15:56 »
Имам такова радио, изключително умно е направено. Бобинния блок е вътре в превключвателя и е много солиден. При теб може би липсва нещо от корпуса му.

Неактивен dragan

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1287
  • Населено място: Пловдив
« Отговор #3 -: Вчера в 22:12:47 »
Поздравления за придобивката!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |