Здравейте Poltre, честно виждам по вашите малко публикации във форума досега, че имате желание или ваша необходимост от ремонт на вашата сандък Аркайд Игра, но не разбирам защо се опитвате собственоръчно да я съсипете тази ретро реликва и да я превърнете в скъпа мебел за декорация, вместо да радва децата.
Преценявам ви по писането досега и въпросите, които зададохте, като не достатъчно опитен/компетентен за да се учите на такава сложна техника.
В такъв случай е най-добре да следвате стратегията Стани Богат. Вместо да ползвате жокер помощ от публиката. Трябва да като жокер се обадите и търсите помощ от приятел, който вместо вас професионално да ви ремонтира техниката.
Като се обърнете на ЛС директно към някой добър и опитен специалист по аркайд игрите, каквито тук имаме минимум двама:
lopesbroko
vasil.lyutskanov
Сега ясна вие поговорката за Мухамед и Планината ако няма как да отиде играта при майстора то той може на ваши разноски да дойде при играта и да си носи куфарче с инструменти.
Иначе сарказма на колегите ви е ясен, че се бъзикат. Нали вие нищо незнаете, а безстрашно смело скачате направо в дълбоките води и то без пояс, но всички дадени дотук съвети са за човек, който наистина разбира какво прави, а не за начинаещ, който най-много да го перне тока 220V, като пипа вътре дето не му е работа при отворен капак на играта.
Напълно съм съгласен с вас, много правилно сте го написали за помощ от приятел, но нямам такъв за съжаление, и повярвайте ми ако не разбирам и има шанс да разваля играта, няма и да пипам. Преценил съм че искам да опитам, но ако видя че наистина е сложно ще пиша на двамата члена, които си отбелязали, разбира се.