| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: ТВ модулатор за ПРАВЕЦ 8Д  (Прочетена 94 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hris

• Квантов електрон
  • Публикации: 116
ТВ модулатор за ПРАВЕЦ 8Д
« -: Вчера в 10:28:21 »
Здравейте любители на Правец 8Д. Тук искам да ви попитам подробности за TV модулатора на Правец 8Д.

Има ли размери на кутията от желязо + данни за ламарината достатъчно за изработка.

Схема и гербер файл на печатната платка, за да може да се повтори схемата с цел клониране.

На кой ТВ канал работи?

И защо не са добавили звук през говорителя на телевизора, а са сложили малък високоговорител в самия Правец 8Д.

Ако може Някой да свали схемата от снимките който прикачи iss.
« Последна редакция: Вчера в 10:33:42 от hris »

Неактивен iss

• Квантов електрон
  • Публикации: 236
  • Населено място: SF
Re: ТВ модулатор за ПРАВЕЦ 8Д
« Отговор #1 -: Вчера в 17:54:43 »
Ето още една снимка на горния модулатор, която дава още малко информация.
189115-0

За съжание това е всичко, което имам. Тенекиите са заминали отдавна...
Платката от снимките ми е на тезгяха, размери мога да дам. Не съм сигурен, че има много смисъл за сваляне на схемата - от това което сега виждам, че изкарва модулаторът на Орик въобще не може да се сравнява със спомена от "едно време" на ТВ Електрон. Копиране на платката пък е съвсем безсмислено - такъв връх не се постига лесно.  :D

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |