| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: лампово радио за части/реставрация Philips 845А-14/4  (Прочетена 13 пъти)

0 Потреб. и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен mbg

• Квантов електрон
  • Публикации: 212
Готино и рядко радио с изнесена отгоре скала, за жалост с липси. Помислих го за 916х, което имам в колекцията и също е с липси и го поръчах... но няма да ми свърши работа нищо от това и го пускам да се продава. Състоянието е видно от снимките, но все пак - липсва говорителя, изправителната лампа се мери нещо криво и е глътнала въздух според мен, другата налична - ECH4 се мери с добра емисия, но трябва да се залепи и запои анодната капачка, но й липсва и покритието/екрана; липсва долното капаче, мишки са си похапнали някой друг кабел и кондензатор; изходния траф е вероятно от Христо Ботев;

Предпочитам да се вземе лично от София, Мусагеница.

Цена: 20 евро

За връзка - ЛС или тел. 0883486617

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
1 Отговора
10298 Прегледи
Последна публикация 14 Април, 2016, 10:20:10
от origo
7 Отговора
9198 Прегледи
Последна публикация 23 Декември, 2018, 16:24:03
от GRIDLIC
51 Отговора
27842 Прегледи
Последна публикация 19 Декември, 2018, 23:18:47
от ivcho1996
1 Отговора
1819 Прегледи
Последна публикация 22 Септември, 2025, 15:38:26
от Radio208

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |