Пусни няколко снимки. Някой колеги, сред които и аз харесваме външиня вид на старата техника и ни е интересно да я видим .
Хубаво е да пуснеш и снимки на цялата си колекция от стари уреди, има раздел, колекции по типове техника във форума , където плакнеме очи.

Това е модулен амп. Тестваш отделните модули. Имаш и схема, какво повече?
Ето това :
- Мериш захранване:
Напрежение и Ток на отделните линии , сравняваш по данни от схемата. Ако има големи разлики, значи има проблем.
-Мериш отделни модули :
пускаш синусоидален сигнал от компа на входовете на ампа,
http://www.mediacollege.com/audio/tone/files/1kHz_44100Hz_16bit_05sec.wavСледиш изходите за форма на сигнала и размах с осцилоскоп или със звуковата карта на компа през line in конектора- в тоя случай предварително на мултимер следиш за напрежение да не я изпържиш и през кондензаторче със софтуерен осцилоскоп - има безплатни и таква тема има пусната във форума.
Така си проверяваш модула инпут и модула оутпут.
Крайно стъпало се мери както ти е обяснил Ориго. Ако исакш само него да проверяваш, през кондензаторче- ново, му подаваш директно на входа на крайното сигнал от компа и следиш изхода.
Какъв ти е бюджета за тоя ремонт? каква ти е идеята за ампа като цяло?
Схемата е проста транзисторна , възстановяването е винаги възможно. Ламрините се изправят и боядисват, Врътки се продават ще ти дам линкове има и оригинални.
Ако си решил пълна реставрация- ПО списъка с електролити от сервизното си правиш една поръчка в комет и това ти е 1 вата стъпка.
2 рата стъпка
После Мериш всички трансзистори и интеграли в крайно стъпало и преампове, абе навсякъде където има проблеми и си поръчваш прецаканите или техни аналози.
Задълже мериш релета , потенциометри и тн.
Относно настоящето състояние, ако бях Нострадамус бих ти казал издъхнали електролити, клякащо захранване,поради същата причина , мръсни контакти на релетата , скапани потенциометри.
Относно регистрацията , пиши ми на ЛС за Потребителското име какво да е , ще видя дали може да се смени.
Едит: Оправих ти името, ОК си сега.