Пробвал съм го много пъти, имам го от 15 години.В някои контакти свети и глим лампата и 6 волтовата, в някои само глимката, в някои и двете не светят. Забравих си телефона и нямам с кВо да снимам, но отворих джаджата, вътре има трансформатор и превключвател между двете лампи и нищо друго. Търсенето в Гугъл не даде никакъв резултат. Сега виждам, че уреда е от Федералната Република Германия, а не от ГДР.
До тука - шах с пешката.
Да уточня - на времето апартамента/1961г./ имаше само два шуко контакта - един в кухната и един пред банята - там включвахме бойлера. Баща ми беше сложил една глим лампа с размерите на нормална електрическа крушка. Същата крушка вътре имаше намотка със съпротивление. Бойлера замина към мазето през 65 г., но крушката си я използвах при проявяване на снимки чак до 90-те години. Съпротивлението нещо окъси и я изхвърлих.
Нещо доста се отклоних - мисълта ми беше, че само тези два контакта имаха по три жици и при тях уреда свети и с двете лампи. Пробвах с мултицет" несветещите" контакти - зануляването работи,няма проблем при свързването.