Пич, първо благодаря за това "момко"! А сега наистина БЛАГОДАРЯ за отзивчивостта, макар и със закъснение! Просто бях решил, че сега е момента, т.е. след експеримента, но както и да е..
С две думи - няма резултат! Първо го отворих, намерих превключвателите, но си бяха на място, левият наляво, десният надясно (на снимката се виждат добре, тези червеничките). Почетох за балансираните входове, поне научих нещо, (защо започвам да си мисля, че микрофона, с който го купих е такъв случай?). И вече тръгнах да му казвам, че искам да работя през D конектора, защото вече след пояснението с картинките бях убеден, че поне съм бил прав в усещането, че селектирането на входовете става софтуерно. Но не става и причината, според мен е, че вместо онова on, по средата на прозорчето стои off ?! Как ли не го въртях, но не се маха. Дали има стъпки, които не знам, дали е повреда или пък е "скопен" по някаква причина и стои това off?
Иначе си прав, че щом работи през каноните вход/изход може и без този конектор, но нали е тръпката, как да имаш машина с която не знаеш как се работи!? И защо си смятал, че трябва да има 4 микрофонни входа, това си е класическо стерео с два входа?
Ако има други идеи, ще действаме, а иначе си стои на рафта, не ми пречи.
Относно микрофончетата идеята е добра, но ме притеснява, че не са тествани, не че 10-15 лв. са кой знае колко.
А и поканата си остава в сила, отнася се и за останалите сандъкчии!