Не мога да видя колко е мощен, но си мисля, че е между 2 и 3 kW. Освен това на същия кръг са и фурната и плотът с котлоните. Така че, щом са сложени бушони 20A и до момента всичко е работило както трябва не искам да правя отколнения от тези параметри. Ако Tempiro нямат 20А няма да взимам то тях.
Само норвежец може да свърже бойлер, фурна и котлони, на един и същ бушон. Пълна простотия! На другите 5 бушона, сигурно са вързани лампите и телевизорите.
Явно на никой не му се е случвало да види като гръмне бойлер 80 литра, какви са щетите... В нашия блок гръмна и съедини двата апартамента и стълбището. Освен това скъса едната /от три общо/, основни носещи колони и блока пропадна само със сантиметър и половина, благодарение на арматурата, която успя да задържи стотиците тонове отгоре. Всички мебели бяха на трески, а част от имуществото беше се разлетяло по пространството зад блока, като имаше неща чак на улицата /15-20 метра от блока/. Майтап, с 3 квт. бойлери не се правят!
Бойлерите имат две защити и един терморегулатор, който се явява като защита и е единственото сигурно нещо, което защитава бойлера! Ел.защитата, с ръчно възстановяване, изобщо не е сигурна, а отвора в предпазният клапан е толкова малък, че при 3 квт. изобщо не може да поеме парата, която се образува при неизключил терморегулатор /той не е вечен и след време "залепва", малък хистерезис/. Конструктора, измислил и "изчислил" "Т"-образния предпазно-възвратен клапан е направо за разстрел! Бойлерите работят на около 8 атм., а се изпитват на 16 /поне така беше по "мое" време

/.
Не знам в Норвегия какви са защитите, но в България това е положението!
Та първо е добре да се разтовари предпазителя, като печката и котлоните се прехвърлят на друг предпазител, после да се разбере мощността на нагревателя, на бойлера /24 ома отговарят на 2квт. приблизително/ и чак тогава да се помисли за експерименти...
Лично аз не бих правил нищо... "Покритото мляко, котката не го лочи" - поговорка... И още една..., "И най-умният, си е малко прост"..., това по повод "смарт" бушона...

Айде, лек ден, от мен! И умната...

.