| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Изработка на панел  (Прочетена 424 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен shri

• Квантов генератор
  • Публикации: 994
  • Населено място: Германия Берлин
  • LZ2IX
Изработка на панел
« -: 30 Декември, 2025, 18:26:21 »
Честита коледа на всички и весело посрещане на новата година колеги.
Въпросът ми е. Искам някоя фирма да ми изработи преден и заден панел за един проект от ламарина или алуминиев лист. Какви файлове трябва да им дам за да може да изрежат отворите и да надпишат надписите. Аз разполагам със разработен панел на спринта за платки.
Другия въпрос да ми кажете фирми които правят това, да мога да се свържа и питам за цени и подробности. Предполагам сега се прави с лазерно рязане.
Денят е прекрасен, забеляза ли го!

Неактивен ahedproductions

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1990
  • Населено място: София
  • LZ1SWE
Re: Изработка на панел
« Отговор #1 -: 31 Декември, 2025, 11:50:41 »
https://www.facebook.com/LaserTU/

DWG, DXF са ОК.  :drinks:
Лаборатория по електроника и радиотехника "Етер"

Неактивен dilyan

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 19
  • Населено място: Велико Търново
Re: Изработка на панел
« Отговор #2 -: Вчера в 08:22:18 »
Честита коледа на всички и весело посрещане на новата година колеги.
Въпросът ми е. Искам някоя фирма да ми изработи преден и заден панел за един проект от ламарина или алуминиев лист. Какви файлове трябва да им дам за да може да изрежат отворите и да надпишат надписите. Аз разполагам със разработен панел на спринта за платки.
Другия въпрос да ми кажете фирми които правят това, да мога да се свържа и питам за цени и подробности. Предполагам сега се прави с лазерно рязане.

Чертежи на двата панела. Скоро пращах готов панел, на който трябва да пробият отвори и нарежат резби.
Най-добре като се обадиш в съответната фирма, която си харесал, да ги попиташ в какъв формат да са чертежите. Защото някои изискват да са начертани на 3D програма, за да могат подробно да ги разгледат и преценят.
Ситопечатът се прави от рекламни агенции. Снима се готовия панел и примерно на paint му добавяш желаните надписи.
Изработването на сито тук е 60 лв. Долу-горе цената и при теб ще е тази.
Ето ти премурун вариант на чертеж.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |