| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Тонролка от къде?  (Прочетена 178 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Узунов

• Квантов електрон
  • Публикации: 242
  • Населено място: София
  • +-
Тонролка от къде?
« -: Вчера в 17:50:41 »
Привет, търся две тонролки с размери диаметър 12мм и ширина 6мм с ос 2мм mm за една малка уредбичка JVC.
Прозвъних доста магазини но за жалост не намирам налични никъде...
"направи за да се научиш, купи за да си имаш"

Неактивен Грет

• Квантов електрон
  • Публикации: 223
Re: Тонролка от къде?
« Отговор #1 -: Вчера в 20:06:19 »
Последно съм вземал такива ролки от София Електроник на Симеон, до Женския пазар / 0888 243 793.
При Любо в Пепина пробва ли? Той ми е казвал, че каквото има е публикувано в магазина. А там не виждам твоя размер. Но кой знае, при него е като в пещерата на Аладин, може и да помогне. :о)
В КСП Електроникс пита ли?

Неактивен Узунов

• Квантов електрон
  • +-
« Отговор #2 -: Вчера в 21:45:47 »
Последно съм вземал такива ролки от София Електроник на Симеон, до Женския пазар / 0888 243 793.
При Любо в Пепина пробва ли? Той ми е казвал, че каквото има е публикувано в магазина. А там не виждам твоя размер. Но кой знае, при него е като в пещерата на Аладин, може и да помогне. :о)
В КСП Електроникс пита ли?

В КСП-то (понеже са ми наблизо) ходих лично преди време да питам и ми казаха че имат само ролки около 8мм диаметър и маи още по-малки някакви.
В Пепина звънях но и там нещо не се откриха за жалост.
София Електроник, знам го магазина но за там нямам спомен дали съм търсил или не (ще се обадя/ида).
Не е зор намирането им, ама уредбичката е незавършена без тея проклети гуми и ме дразни да е така.

Неактивен didov

• Квантов генератор
  • Публикации: 633
  • Населено място: Попово
« Отговор #3 -: Вчера в 21:55:06 »
Здравей, тонролки с тези размери 12х6х2 има при китайците. И то даже са два броя, комплект.
https://www.aliexpress.com/item/1005005923894696.html
Тонролки с размери 13х6х2 има няколко обяви в базара.
Читави тонролки, трябва да са скоро произведени, заради гумата.
В София има тонролки с размери 12х6х2 от старото производство, не се знае колко години са стояли. Цената на мен не ми хареса, 18-19 лв. за 1 бр. ролка.

Неактивен Грет

• Квантов електрон
  • Публикации: 223
« Отговор #4 -: Вчера в 22:48:16 »
Вярвате или не, но ролките в магазина на Симеон струваха стотинки. Това беше преди две или три години. Бяха нови, с хубава и еластична гума.
Но цена 20 лв. за ролка е абсурдна. Подозирам къде са и затова не ги споменах.

Неактивен Узунов

• Квантов електрон
  • +-
« Отговор #5 -: Днес в 04:44:54 »
Вярвате или не, но ролките в магазина на Симеон струваха стотинки. Това беше преди две или три години. Бяха нови, с хубава и еластична гума.
Но цена 20 лв. за ролка е абсурдна. Подозирам къде са и затова не ги споменах.

40лв за две гуми... Мисля че няма да дам.
Много рядко ще се пуска точно на него касета и тн.
Иначе само един "търговец" би искал толкова пари, предполагам че името му започва с "Й" и завършва на "онко"  а магазина му е много близо до единия вход/изход на метростанция (може и да бъркам разбира се).. Бил съм в този магазин преди години ВЕДНЪЖ.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |