| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Тунер респром 202 помощ  (Прочетена 79 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Sinner

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 4
  • Населено място: София
Тунер респром 202 помощ
« -: Вчера в 18:38:06 »
[ Прикаченият файл е повреден или липсва ] Здравейте един съвет, ако може става дума за тунер респром 202  значи v 219 2т6551  транзистора  ми награавя на пипане става доста горещ  постоянно това нормално ли е? Као съм подменил  и  проверил в захранването всичко. На KT11  имам 10.2V на кт 5 около 5V незнам два дена се боря . Всичко работи нормално  без моно неработи. Стерео го нагласих на 19кhz в точка 12 .пръснал съм ключовете проверени работят.този R223 променлив резистор д [ Прикаченият файл е повреден или липсва ] о КТ5 за какво отговаря .нещо е окъсило ,Лако не неормално да награвя V219 на пипане .подменил съм го с друг същата работа диода v215 е сменен с нов същия.всичики електролити са сменени проверени.кажете къде какво да меря

Неактивен Sinner

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 4
  • Населено място: София
Re: Тунер респром 202 помощ
« Отговор #1 -: Вчера в 18:41:42 »
Ето схемата

Неактивен barlog

• Квантов електрон
  • Публикации: 126
  • Населено място: гр. Куклен
Re: Тунер респром 202 помощ
« Отговор #2 -: Вчера в 23:33:32 »
V 219 e стабилизатор на напрежение. Да нормално е да грее. 

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |