Привет господа, авери, томодачи, сърове, другари, аркадаши и всеки кой, както се чувства. При ровичкането по някакъв въпрос в Гуглето открих този сайт, за стари неща, де младоците вече май даже не са ги чували и се оказа, че май тук мога да получа малко помощ. Става въпрос за книга от време оно(1987 година)"Промишлени електронни схеми и устройства" на Стефан Табаков. Реших преди няколко дена да си припомня старите четения и уроци и се оказа(а може и да съм забравил за толкова години) че в моя екземпляр има фабричен дефект, липсват определени страници и ми се секва четенето, губи се и знанието. Та де давам допълнителни пари и да купувам нещо де вече го имам, някак си ми се видя неразумно и излишен разход. Затова реших да се допитам тук, дали някои има книжлето и дали може да копира определените страници и да ги пусне тук, като ПДФ и с възможност за сваляне и разпечатка. Става въпрос за страниците: 354, 355, 358,359, 362, 363, 366, 367. Не са много, но достатъчно да нарушат четенето и да се загуби смисъла на нещата, а и особено ако на някои от тях става въпрос за примерни схеми и устройства. Данож се намери решение и човек с възможности да помогне.