Аз не съм, ако говориш за онзи дето се включва направо в скарт буксата не мисля че е много добър съдейки по габаритите му. Имай предвид че да се направи входно стъпало за такъв приемник което да работи добре в сложна сигнална обстановка, каквато е на повечето места в българия и приемането да е стабилно и надеждно си е изкуство и не всяка фирма производител която се е пръкнала е в състояние да направи достатъчно качествено стъпало. Например имам DVB-T тунер на компютъра, като платка на PCI-E и той се мръщи на повечето канали приемането е нестабилно, забива, става на пиксели и т.н. Докато и двата модела декодери на Strong които съм пускал у нас работят със същата антена и сигнал напълно стабилно без АБСОЛЮТНО никакви проблеми, така че аз лично мисля че не трябва да се скъпи човек и да купи декодер с 10тина лева по-евтин и после да се чуди как да го накара да работи добре. Strong е доказала се марка с дългогодишен опит в сателителитната техника, така че аз лично препоръчвам техните продукти.
Ето и Електрончето с последните часове на ефирната телевизия: