Телевизорчето трябва има AV вход (поне моето има).
За Arduino не е необходимо цял Андроид, а само Линукс ядро и минимален набор
програмчета за управление на DVB тунера и декодер за видео/аудио потоците.
След този декодер трябва да се направи и емулатор на ТВ-композитен сигнал.
Та както казах, няма да е лесно, но е интересен проект за хора, които имат време за това .
Сорсове за драйвер за този тунер има (поне аз ги имам, ако на някого му трябват да пише - ще дам и инфо кое как става).
Ползвам го на х86 (32 и 64) и на ARM (7 и 9) под Linux и Android.
Като споменах Ардуиното - това си беше наистина закачка точно към TheHungry (respect!) .
Ако обичаш, друг път не се закачай (или поне не използвай това за оправдаване на твоето
невежество), щото форума се чете от всякакви хора, току-виж утре по бТВ излъчили репортаж, в който пъпчив младеж обяснява, как с К155ЛА3 (7404) хващал сателите, щото така били му казали
"фъф некъф форум за сандаци"Има си тема за шеги и закачки, има си теми за обсъждане. Както виждаш, самият аз използвам термините "Според мен", "Аз мисля" и т.н.т и то при положение, че съм на 101% сигурен във мнението си, защото е подплатено с 99% опит.
(и за да е заяждането пълно, от моя страна, я да видим, можеш ли написа чипа на горесниманото изделие, за което имаш сорса /щото аз има 2 такива точно пред мен, дето на външен вид досущ мязат на снимката, ама чиповете вътре бая различни/, да сравня ако нещо, па след това да ми обясниш, като как с Ардуиното ще го изкараш през 2-рото USB към телевизора)