Има много бъгави версии на FLY200TV, изпращам ти моята http://origoangelohrol2.hit.bg/FLY%202000%20TV%20v2.38%20RC2+CRACK.rar кракната, като я инсталираш, копираш .fly файла в директорията на програмата, но трябва да зададеш настройките за чипа на тунера, има си там прозорец и едва тогава може да сканираш за програми. Повярвай ми, заслужава си да употребиш усилия да подкараш тази програма! Ако тръгне с твоя тунер ИЗОБЩО повече няма да ти трябва друг тунер до края на живота! Ще си свържеш един декодер към тунера и с това ще се приключи. Имай предвид софтуера на ВСИЧКИ тунери които съществуват на пазара е ДОЛНОПРОБНА потребителски лъскава, неработеща тежка БОЗА! Айде, ако успееш да пуснеш някога тая програма ще си ми благодарен дълго време след това. Аз още не мога да преживея загубата че на новата машина не върви. Това ми беше най-любимото занимание когато бях ученик да записвам от телевизията. Ееех спомени.
Аз и сега съм ти благодарен, ценни съвети даваш. За софтуера, идващ с тунера и аз констатирах, че е боза, този дето го имам е приличен, ама можеше да се постараят малко повече.
Само не разбрах какво имаш предвид с това "зададеш настройките за чипа на тунера". За кои настройки на чипа става дума? От книжката с инструкции никъде не пише данни за чипа, като сглабях новата машина се загледах за някакви номера по чипа и с този номер да търся драйвери, защото по име на тунера нищо не намерих, даже и на сайта на потребителя нищо не намерих. Ама се оправих след около 1 седмица скубане на коси.
EDIT
Успях да я подкарам за около 30 минути. Изнамерих настройките му, като почнах да ги изреждам подред, докато си хареса някоя. Имаше лек проблем със звука, ама и него го оправих. Даже и радиото си разпозна, ама него не съм го чувъркал, щото не е спешно, ама и него ще го подкарам, щом ми е активно бутончето. Ще търся и настройките за запис на видео и звук. Оня може да е дърт пън, ама все пак в ТУ-Варна е учил...
Още веднъж благодаря Оrigo