| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Каква бира пие Тодор Колев във филма "Двойникът"?  (Прочетена 1219 пъти)

venci и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен kolev

• Квантов електрон
  • Публикации: 308
Еее супер! Напълни ми душата! Като ми остане време ще ровя из гугъла защото много ми се иска да намеря блока на професора. Парк хотел Москва е добър ориентир и отправна точка, но това не значи че блока се намира в същия район. Както казах улица Илия Петров изобщо не е в този район, а на въпросната улица има съвсем други неща. Това прилича на някое посолство и съм сигурен че още би трябвало да е там. Само трябва да намеря правилния ъгъл спрямо хотела.

Неактивен Узунов

• Квантов електрон
  • Публикации: 233
  • Населено място: София
  • +-
Такаа... Твоито блокче е на улица "ген. Щерю Анастасов 8Б"
Малко преди него (по същата улица) го има и площатчето, но изгледа към хотела отсъства защото е застроено.
Снимката съм я "направил" от съседна улица защото само от там изображението е по-старо и липсва голямата сграда която закрива търсената.
Забравих да кажа, че реално това от твоята (и моята) снимка се пада блокчето но снимано от страни.
"направи за да се научиш, купи за да си имаш"

Неактивен kolev

• Квантов електрон
  • Публикации: 308
И аз го намерих блока. Сега пред него има построена друга сграда. А малко по надолу където изтърва бирите е пред Виетнамското посолство,само че оградата сега е преправена - зазидали са решетките. Много съм доволен в момента  :rofl:

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
12735 Прегледи
Последна публикация 23 Март, 2020, 16:13:40
от sve
29 Отговора
32632 Прегледи
Последна публикация 28 Септември, 2015, 21:39:39
от сашо
12 Отговора
13118 Прегледи
Последна публикация 09 Октомври, 2017, 01:31:32
от GRIDLIC
3 Отговора
8182 Прегледи
Последна публикация 12 Декември, 2018, 20:27:39
от GRIDLIC
57 Отговора
8242 Прегледи
Последна публикация 15 Юли, 2019, 22:03:13
от argonavt

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |