Точно колега, аз го навих с този запас + 2 3в заради трафа (макар че е по мощен като цяло а и сложих няколко процента и в сечението на намотката) уж ама защо не се получи сега забелязах и давам веднага обяснение на проблема. Тъй като има и нещо друго. Като го пуснах за първи път и видях пушещ траф пробил и измерих на свален траф грецовете и след тях нямайки късо си викам оооо ясно това ще му е проблема като цяло. Подадох му от лабораторното тогава и светна изкара модулации някакви - викам си ооо идеал 1 трафче и сме 6. Да ама не. Сега се загледах малко повечко взех да меря, нали все нямам време и го правя в движение без да гледам назад много. Ми той уреда е ръчкан. Сменял е някой резистори сложени са по високоомни стабилитроните са пипани сега ще видя дали не са сменени с грешни по схемата. Демек някой ми е отворил бая работа. Само се моля да не са въртяни бобинки и потенциометри че ще стане тегава работата. Имам уреди всякакви мога да го настроя ма ще е голям филма. Това обяснява нещата защо иска по високо захранване.
Така че за да не подведа някой друг да НЕ се взема под внимание описаните горе от мен напрежения, а да се гледат тези на колегата BatKoce. Той ги е свалил по еталон и гледайте неговите по моя уред да не се подведе някой ако го прави.
Давам ги пак
3-4 10,7 волта
5-6 19,4 волта
6-7 19,4 волта
8-9 5,5 волта
а защо на колегата са 24в на неговия не разбрах като трафа е съшия ма се тая неговият уред е с малко по друго разположение на елементите на платката има и различия, може да е правен по някаква друга схема утре ще видя не е ТТ01 а друг. Както и да е това са напреженията верните и намотките пак давам. Да няма объркани.
3-4 0,4 190
5-6 0,12 320
6-7 0,12 320
8-9 0,28 100
А аз се захващам сега да възстановя уреда по заводската схема. Изпринтирах схемата и почвам да гледам 1 по едно захранването. После ще го качвам на осцилоскопи и честотомери да гледам по схемата импулсите и така. Голяма разправия и филми се оказаха с тази покупка на моя уред от базара ма както и да е. Тръгнах тв Опера да възстановявам със разстроени входни блокове та то стана дълга и широка.

Та трафове бобини мани мани.
Да бях купил един уред ми гледам няма из нета.